Een printbedrijf opbouwen zonder een print te bezittenEen printbedrijf

opbouwen zonderbezitten

een printshop teU kunt een legitiem bedrijf bezitten en geld verdienen door printmakelaar of printspecialist te worden. Dit is een persoon die verkoopt namens een echte printer of een tussenpersoon die klanten lokaliseert en bedient. Drukkerijen zijn onafhankelijk, omdat ze niet rechtstreeks in dienst zijn van de drukkerijen die ze vertegenwoordigen. Klantenservice is uw belangrijkste arsenaal om succesvol te zijn als drukker. Kijk, u zult terugkerende klanten nodig hebben om te groeien en uw bedrijf op te bouwen, nog groter dan elke afzonderlijke printer die voor u afdrukt.

Zie het als printers die voor u werken op hun verschillende locaties. U huurt een printer om af te drukken wat uw klanten vragen, bijvoorbeeld boekjes, catalogi, brochures, visitekaartjes, flyers, enz. Misschien wilt u zich concentreren op specifieke items, want er zijn zoveel verschillende producten om af te drukken. Met de kracht van internet kunt u nu overal een printer huren en overal aan klanten verkopen.

Ok, hier zijn de basisprincipes om Print Broker te worden:

  1. Winkel opzetten

Je moet een kantoorruimte opzetten om te kunnen opereren. Het moet een telefoon, fax, computer en een archiefkast bevatten. Houd uw werkgebied zo gedetailleerd mogelijk, dit houdt uw geest helder en stelt u in staat om bovenop uw bedrijf te staan. Zorg ervoor dat je een goed antwoordapparaat hebt om berichten op te nemen wanneer je niet op kantoor bent. U kunt dezelfde telefoonlijn gebruiken voor faxen als u zich nu geen faxlijn kunt veroorloven.

  1. Zoek printers die aan u willen verkopen tegen groothandelsprijzen

De gemakkelijkste manier om deze printers te vinden, is door in uw lokale telefoongids te zoeken of gewoon op internet te zoeken. Bel ze op en vraag of ze een printbrokerprogramma hebben of dat ze hun printservices aan u willen verkopen tegen een groothandelsprijs, dit moet een korting van 15% of meer zijn. De meeste printers die al een print broker-programma hebben, hebben een contract klaarstaan ​​om te ondertekenen.

  1. Kies de producten die u gaat bedrukken en stel uw eigen prijzen vast.

De meest populaire producten die bedrijven gebruiken, zijn zaken als visitekaartjes, briefhoofden, enveloppen, brochures, flyers, presentatiemappen, etiketten, bijlagen, ansichtkaarten, enz. U kunt zelfs promotionele artikelen zoals tassen en pennen afdrukken, maar dat is een geheel nieuwe gebied dat u zou kunnen verkennen. Vergeet niet dat ik je heb verteld dat klantenservice je belangrijkste arsenaal zal zijn in deze branche. U hoeft uw winst dus niet te marginaliseren, alleen de waarde te benadrukken en ongeëvenaarde klantenservice te bieden.

  1. Promoot uw Print Broker Business

(a) Druk visitekaartjes, flyers en ansichtkaarten af ​​en verspreid ze naar plaatsen die mensen vaak bezoeken (zoals restaurants, kapperszaken en salons, clubs enz.).

(b) Postkaarten naar nieuwe bedrijven sturen, u kunt de nieuwe bedrijfsvermeldingen krijgen bij uw plaatselijke rechtbank of online zoeken.

(c) Mond-tot-mondreclame vertelt iedereen die u kent over uw nieuwe zakelijke onderneming, vrienden en families. Geef ze een van je visitekaartjes.

(d) Website zet uw websiteadres op alles wat u gebruikt, zoals visitekaartjes enz. U kunt goed advies krijgen over hoe u uw website kunt promoten op http://www.AboutCityBusiness.com

  1. Onderhouden en contact houden met uw klantenbestand

One van de meest effectieve methoden om uw bedrijf op te bouwen is mond-tot-mondreclame wanneer uw tevreden klanten anderen over u vertellen. Dus u wilt uw klanten vakantiekaarten, specials per post of e-mail sturen, ze bellen of wat er ook voor nodig is om hen te herinneren aan uw geweldige service. Je kunt ook je topklanten uitnodigen voor de lunch.

Het is niet ongehoord om 5000 tot 20.000 dollar per maand te verdienen, gewoon als de middelste man of vrouw. Onthoud alleen dat je toegewijd moet zijn en bereid moet zijn om te handelen. Lees, blijf op de hoogte van trends en vergroot uw marketingvaardigheden.