Ben je nog op zoek naar een leuke giveaway? En wil je eens iets anders dan anders? Denk dan eens aan katoenen rugzakken bedrukken. Deze zijn ideaal om te gebruiken tijdens beurzen, festivals en evenementen. En voor iedereen geschikt. Want noem nu eens een doelgroep die géén tassen gebruikt. Jong en oud, tassen passen bij iedereen.  En je kan gemakkelijk op een leuke manier je zichtbaarheid bij (nieuwe) klanten vergroten, terwijl je ze een handige opbergmogelijkheid geeft. 

Waarom zou je een tas bedrukken? 

Katoenen tassen bedrukken kan op vele manieren. Je kan er voor kiezen om alleen het logo op de rugzak te bedrukken of een combinatie van beeld en tekst. Heb je een webshop? Laat dan jouw logo met de url van jouw website adres drukken op de rugzak, zo weet iedereen direct jouw website te vinden. Ook kun je een foto laten drukken op de rugzak. Leuk als aandenken van een bepaald evenement of festival. Wil je opvallen met de rugzak? Kies dan voor een felle kleur van de katoen rugzak. Een katoenen rugzak wordt dagelijks gebruikt waardoor jouw klanten onbewust reclame maken voor jouw bedrijf.  Dat is nog eens handig. Zo maak je niet alleen de ontvanger blij maar wordt jouw merk ook overal gezien. 

Een populair reclamemiddel 

Met bedrukte tassen weet je zeker dat je logo overal te zien kan zijn. Op straat, op kantoor, op scholen. Tassen zijn niet voor niets zo populair. Voor bedrijven om weg te geven, maar ook zeker voor allerlei doelgroepen om te ontvangen. Een tas is altijd nodig. Een mooie tas wordt zeker weten intensief gebruikt. jE moet alleen even tactisch voor de juiste soort tas kiezen. Heb je een sportieve doelgroep en past sport en bewegen bij je organisatie, dan is sporttassen bedrukken wellicht de beste optie voor jou. Ook als je juist sportiviteit wilt stimuleren. Een sporttas geeft in dat geval een boodschap af, iets wat jij belangrijk vindt. Dat doet veel goeds voor je imago. Heb je kinderen of ouders in je doelgroep, dan is het heel leuk om rugzakjes te bedrukken. Die kunnen kinderen perfect gebruiken als gymtas. Rugzakjes zijn daarnaast ideaal om als goodie bag in te zetten, om op een open dag uit te delen. Een tas met logo is voordelig, eenvoudig te regelen en heeft een ontzettend groot effect!